Dolly Style klara för Härnösands Stadsfest 2016

Dolly Style klara för Härnösands Stadsfest 2016. Dolly Style består av tjejerna Molly, Holly och Polly och grundades av Emma Nors och Palle Hammarlund hösten 2014. Gruppen har på kort tid blivit enormt populära i Sverige.

Genomslaget fick de i Melodifestivalen 2015 med låten ”Hello Hi”, som snabbt sålde guld. Från att ha varit helt okända gick Dolly Style vidare till ”andra chansen” och trots att de inte gick till final har Dolly Style ändå visat sig vara en otrolig succé i hemlandet.

Deras musik kännetecknas av starka poplåtar som fastnar som tuggummi. Efter hiten “Hello hi” släppte de sommardängan ”Cherry Gum” som (i skrivande stund) har över 3 miljoner views på tillhörande video. Deras senaste singel heter “Upsy Daisy”. Även detta en riktigt glad popdänga som fastnar efter en lyssning och är så medryckande att det är svårt att låta bli att sjunga med!

Gruppen har haft en otrolig sommar och slagit publikrekord efter publikrekord! Kön för att få en autograf efter konserterna ringlar sig långa. Det är tydligt att Dolly Style har skapat en ny kultur; En fägglad stil av peruker, kjolar och knästrumpor.

Dolly Styles medlemmar, Molly, Holly och Polly, jobbar för att hjälpa barn och ungdomar mot mobbing och står för att alla ska få vara som de är.
Deras fans, som kallar sig för “Dollys”, blir fler och fler och följer allt som gruppen gör.

Dolly Style var 2016 åter aktuella för Melodifestivalen med låten Rollercoaster.cheap generic cialis free shipping