Peg Parnevik klar för Härnösands Stadsfest 2016

Peg Parnevik till Härnösands Stadsfest! Det är få som har missat Peg Parnevik det senaste året – hon flög in som en frisk fläkt i våra TV-rutor i det hyllade och Kristallenbelönade Parneviks förra året. I programmet har vi fått en inblick i den energiska, öppna och kärleksfulla familjen Parnevik, med en salig blandning av gäster i deras hem i Florida.

Nu är det dags för Peg att stiga fram som artist. Debutsingeln Ain’t No Saint släpptes tidigare i vår och sedan låten har den fullkomligt tagit över topplisteplaceringar – bl. a. klev den in på både den svenska och globala Top 50 Viral-listan som nr 2 på Spotify.

Peg har skrivit texter, sjungit och dansat sedan barnsben och Ain’t No Saint har hon skrivit tillsammans med Josefin Glenmark och Erik Lewander. Både Josefin och Peg kommer från etablerade familjer i nöjes- och sportbranschen som har en lång historia tillsammans. Josefins mamma är Ann–Louise Hanson, som har jobbat tillsammans med komikern Bosse Parnevik som är Pegs farfar och förälder till Jesper Parnevik.

Peg beskriver själv sin musik som en blandning av pop, country och R&B och såhär kommenterar hon sitt singelsläpp:

”Jag ville göra musik som är en bra blandning av girl power, lite R&B och pop. Ain’t No Saint är låten som man lyssnar på när man vill känna sig lite extra stark, låten man skriker till i bilen med rutorna nere och volymen upp..’cause I’m not gonna lose my head this time”cheap generic cialis free shipping