Zara Larsson till Härnösands Stadsfest

Äntligen kan vi presentera 2015 års stora dragplåster - och vi kan med största sannolikhet garantera att Mellanholmen i Härnösand kommer få uppleva något alldeles speciellt.

Vi välkomnar ingen mindre än Zara Larsson!

Zara Larsson tog världen med storm när hon som 15-åring släppte singeln “Uncover”. Låten nådde genast topp-placeringar på listorna och har idag sålt 6x platina. I oktober släpptes det efterlängtade debutalbumet, ”1”, som har skrivits och spelats in på båda sidor Atlanten tillsammans med några av världens främsta låtskrivare och producenter.

Albumet innehåller bland annat de multiplatinasäljande singlarna ”Carry You Home”, ”She’s Not Me”, ”Bad Boys” och genombrottslåten ”Uncover”. ”1” debuterade på förstaplatsen på albumlistan och 13 av 14 låtar nådde Spotifys topp 100.

Zara är otroligt välmeriterad trots sin ålder. Hon kammade hem “Årets kvinnliga artist” på Rockbjörnen både 2013 och 2014 och är en av de mest spelade artisterna på Spotify med över 100 miljoner streams bara i Sverige. Hon är dessutom en av de största artisterna på sociala medier med över 563 000 followers på Instagram och har hyllats av världsstjärnor som Nicki Minaj.

 cheap generic cialis free shipping