Sommar

Efter ett långt evenemangsuppehåll i Härnösand och resten av landet så kan vi i sommar äntligen börja se nöjeslivet ta fart igen. Därför är vi glada att kunna presentera något för Härnösandsborna att se fram emot. Vi blickar framåt mot en efterlängtad sommar där vi äntligen ska få ta del av kultur och möten igen i mindre skaror. Vi presenterar därför sommarkonserter på Mellanholmen med start i juli.

Precis som Härnösands Stadsfest kommer konserterna ta plats på Mellanholmen i Härnösand. Enligt regeringens restriktioner är det från 1 juni möjligt att på utomhusevenemang samla sittande publik på upp till 500, förutsatt att de anvisas bestämda platser, att avstånd hålls mellan sällskap och att dessa består av max fyra personer. Detta förändrar givetvis ingenting för sommarens Stadsfest, men det öppnar en möjlighet för oss att genomföra mindre konserter. Det blir mindre, intima och vackra sommarkonserter på Mellanholmen. Artister kommer att presenteras löpande med start nästa vecka.

14/7 –
21/7 –
28/7 –
4/8 –
11/8 –
18/8 –
25/8 –

<a class="wp-block-button__link has-text-color has-very-light-gray-color has-background has-very-dark-gray-background-color" target="_blank" href="https://secure.tickster.com/cfuyvafyz28fufp" rel="noopener noreferrer">LAGANMÄLAN</a>

<br>
<br>
<br>