De Vet Du

De Vet Du kommer till Stadsfesten

Humor eller musik, musik eller humor? Varför välja! Med De Vet Du kan man räkna med båda delarna och därmed kan också Härnösand se fram emot en riktigt härlig kväll på årets Stadsfest. De Vet Du är nämligen bokade och redo att bjuda publiken på någonting alldeles speciellt.

Sedan genombrottet 2011 så har De Vet Du haft en trogen publik och cementerat sitt rykte som en av Sveriges absolut hetaste liveakter. Det handlar om svängiga låtar, det handlar om genomtänkta och roliga musikvideos som driver med både dem själva och om hela våra samtid och det handlar om liveframträdanden som aldrig går att förutspå utgången för.

Med över 100 miljoner visningar på Youtube och med över 200 miljoner (!) lyssningar på Spotify kan man lugnt säga att det inte är en dussinbokning. De Vet Du bjuder alltid publiken på någonting extra och du kan räkna med dans, svett och tårar – framkallade av skratt.

Efter några års vila och laddande av batterier så är gänget från Lidingö återigen redo att ta över de svenska scenerna och skapa den magi den trogna publiken vant sig vid. Den senaste spelningen – utsåld, givetvis – på Berns i Stockholm gav publiken hintar om vad som är på gång. Om de nya låtarna gjorde succé? Well, namnet på gruppen ger en tydlig ledtråd om den saken.

Boka din biljett till Stadsfesten redan nu. Det här vill du inte missa!