Lia Larsson

Lia Larsson kommer till Stadsfesten

Härnösands Stadsfest är stolta över att kunna presentera Lia Larsson till sommarens stora händelse. Det 21-åriga stjärnskottet från Mora räknas som en av Sveriges största influencers och i samband med årets Melodifestival så har hon också cementerat sin titel som Queen of Epa-dunk.

Lia Larsson slog igenom med dunder och brak genom att dansa till andra artisters låtar på TikTok. Den egna koreografin och den unika förmågan att kombinera humor med allvar har skapat en fanbase där närmare en halv miljon trogna följare finns.

Den nya drottningen av Epa-dunk

Lia Larsson må ha slagit igenom med viss hjälp av andra artister, men det är på egna ben hon skapat sig ett namn att räkna med. Debutsingeln – Va Sa´ru (Russin På Russin Av) tog sig hela vägen till förstaplatsen på den virala topplistan på Spotify – och blev samtidigt en av de mest streamade jullåtarna.

Sedan dess har Lia Larsson letat sig in i A-traktorernas underbara värld. Med sina trallvänliga låtar och smittande refränger har hon varit ett givet val för ungdomar som letar efter rytm att dunka plåt till i 30 km/h.

Just 30 km/h är också titeln på den låt som Lia Larsson uppträdde med under årets Melodifestival. Hon tog sig inte vidare till final, men låten har redan nu börjat klättra på diverse listor och hörs i synnerhet där det verkligen räknas: från högtalarsystem i Epa-traktorer och på gator runt om i hela Sverige.

Härnösands Stadsfest är nöjda över att kunna välkomna Lia Larsson till Härnösand. Den nya drottningen av Epa-dunk kommer att bjuda på en show att minnas. Var så säkra!