Norlie & KKV

Norlie & KKV, eller Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag som de heter – är Stockholmsduon som under 2010-talets början invaderade topplistorna med en rad hitsinglar och skapade en nisch för sig själva med sitt egna sound byggt på rap-verser, smittsamma melodiösa pop-refränger och ärliga texter.

Med sin första singel ”När jag går ner” satte dom direkt ribban och tog sig in på svensk radio och Spotify´s topplistor, låten tilldelades dubbel platina status när försäljning och streams summerades.

Under 2012 släppte dom sina till dags dato största singlar ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt”.
Låtarna blev extremt breda hittar och letade sig in i den svenska folksjälen. ”Hatten” blev den stora sommarhitten samma år och duon gjorde flera TV-framträdanden, bl.a på SVTs “Allsång på Skansen”. I januari 2013 krönte dom sitt fantastiska år 2012 och vann välförtjänt pris som ”Årets Nykomling” i P3 Guld.

Efter sommaren fortsatte turnén det kommande året och i augusti 2013 släpptes duons debutalbum ”Snart”, innehållande förutom tidigare nämnda låtar, platinasinglarna ”Faller” och ”Nej”.

Därefter tog duon en välförtjänt semester för att sedan gå in i studion och skapa ny musik, och nu är det dags att höra första smakprovet från vad som skapats i deras studio på Södermalm.

Med alla framgångarna i bagaget och ett ofantligt sug att vända blad och släppa ny musik är Norlie & KKV nu äntligen tillbaka med nya singeln “Ingen annan rör mig som du”.