Soppgirobygget

Den norska duon Soppgirobygget är redo att ösa på från scenen på Mellanholmen i sommar. Är du? Köp din biljett idag och säkra en plats till årets ösigaste fest!

Marcus & Martinus får ursäkta, men den hetaste norska duon sedan Röyksopp heter Soppgirobygget och i sommar står de redo att bjuda Härnösand på ett riktigt PARTY.

Soppgirobygget (SGB) spelar tung elektronisk musik och garanterar en spelning där festen står i centrum. Med tunga basar, med humoristiska texter och med garanterad allsång alá hejaklack så kommer detta att bli en spelning det kommer att talas länge om.

Soppgirobygget slog igenom med låten Afterski och har sedan dess byggt upp en rejäl fanbase över hela Norden. Med över 440.000 unika lyssnare per månad på Spotify och med över 100 miljoner streams kan man inte säga annat än att dessa två norrmän är redo att ta över Sverige. Något som man för övrigt hintar om i låten Köpe Hele Sverige. Huruvida man lyckas med det köpet låter vi vara osagt, men klart står att Soppgirobygget åtminstone lyckats övertyga den svenska publiken om sin storhet.

Ser man till norska artister som lyckas med att vinna svenska hjärtan så kan dessa räknas på en hand. Vi har Marcus & Martinus, vi har Bobbysocks, vi har Röyksopp och vi har Turbonegro – fler än så är det förmodligen inte. Soppgirobygget gör handen komplett och visar att norsk musik är mer än bara Black Metal och kyrkbränder. Soppgirobygget är redo att sätta scenen på Mellanholmen i brand – med din hjälp. Lös din biljett och ta del av årets fest!