Theoz

Theoz klar för Stadsfesten

Härnösands Stadsfest är stolta över att kunna presentera Theoz som en av akterna till årets Stadsfest. Linköpingssonen Theoz slog igenom redan som 12-åring och har sedan dess fortsatt att vara en klar favorit hos både den yngre och den lite äldre publiken. Att vi äntligen får se honom på Mellanholmens scen i sommar blir något utöver det vanliga.

Det stora genombrottet skedde via appen Musically och den digitala scenen i Sverige har sedan dess ägts av Theoz. Med över 2 miljoner följare på TikTok och med 200.000 följare på Instagram så har han cementerat sin status som en av Sveriges absolut största stjärnor online.

Nu har Theoz även börjat erövra Sveriges fysiska scener med sina shower där kombinationen av spektakulär dans och trallvänliga hits leder till ett kokande publikhav. Med hits som Theori, Som Du Vill, Atmosfär och Det Kommer Bli Bra så är Theoz redo att bjuda Härnösand på en sommarkväll att minnas.

Succé i Melodifestivalen

Just nu tävlar Theoz i Melodifestivalen med låten Mer Av Dig där han i skrivande stund är klar för finalen. Melodifestivalen är ingen ny scen för Theoz. Fjolårets deltagande gav mersmak då låten Som Du Vill slutade på en hedrande 7:e plats i en tuff final. Låten blev en klar sommarhit som i stort sett varvade Youtube hos Sveriges alla barnfamiljer.

Theodor Haraldsson – som han egentligen heter – är en av Sveriges mest spännande artister. Med en osviklig förmåga att spotta ur sig hits som ligger helt rätt i tiden och med en show som verkligen fångar publiken så kan Härnösandspubliken se fram emot någonting alldeles extra.

Theoz har redan erövrat den digitala scenen och nu är han redo för nästa steg. Först Härnösand, sedan resten av världen. Om vi kan boka Theoz till Stadsfesten? Som du vill!